Sådan downloader du lydbøger til dine IOS-enheder

Et softwareprogram, der søger efter lydbøger, giver dig mulighed for lovligt at downloade dem. Du kan gøre dette fra dit hjem på din bekvemmelighed, i dit eget tempo og i dit eget tempo. Her er flere detaljer om downloadindstillingen, og hvordan den fungerer.

Du kan downloade lydbøger ved hjælp af en række applikationer. Lydbøger + Nook er et gratis program, der kan downloades fra iTunes Store. Du kan downloade lydbøger til din computer og føje dem til biblioteket, der kan downloades. Det kan du gøre ved at registrere dine loginoplysninger i Lydbøger+Nook.

Lydbøger kan også downloades til din smartphone. Du kan logge ind på internettet ved hjælp af biometri på nogle smartphones. Denne metode giver dig mulighed for at downloade lydbøger direkte fra din smartphone til internettet via Bluetooth eller mobilnetværket. Selvom dette ikke altid er muligt, hvis din smartphone understøtter det, kan du tilføje lydbøger til et eksisterende bibliotek. Lignende indstillinger er tilgængelige for computere. Du kan synkronisere dine filer over internettet for at downloade lydbøger direkte til din telefon.

Folk foretrækker at downloade lydbøger direkte til deres iOS-enheder. Enhedens afspilningsfunktioner er årsagen til denne præference – se her. De fleste af de nyeste iPods er tilgængelige i et medieafspillerformat, som giver dig mulighed for at lytte til lydbøger. Du finder ikke en medieafspillerapp, hvis du har en ældre model af iPod. Du bliver nødt til at downloade lydbøger til din computer og derefter overføre dem til din ios-enhed.

Du kan muligvis ikke downloade lydbøger fra din smartphone af forskellige årsager. Den første er, at lydfilen kan være for stor til at kunne være på din telefon. Et andet problem, der kan forhindre dig i at downloade lydbøger til din iPhone eller iPad, er den manglende evne til at finde en kompatibel lagerenhed. Du kan først downloade lydbøger til din telefon og derefter overføre dem til din computer, mens du er på farten, eller læse lydbøger på din mobilenhed.

Mange mennesker foretrækker at læse bøger på iPads i dag, i modsætning til at bruge mp3-og øretelefoner. En iTunes-fil kan bruges til at downloade lydbøger til din enhed. Før du downloader lydbøger til dine IOS-enheder, skal du sørge for, at du har den rigtige fil og har læst alle vilkår og betingelser.