Job Søgetips til Hispanic jobsøgende

At finde et job er blevet meget mere af en udfordring i de seneste år. Ved hjælp af internettet som en yderligere ressource vil øge dine muligheder for at finde mange gode jobmuligheder, som ikke annonceres altid i avisen. Mange arbejdsgivere vil placere en online reklame i forbindelse med eller i stedet for en annonce i den lokale avis. Job boards, tillade som de kaldes, dig at Søg online blandt mange arbejdspladser i din kategori af valg. De tillader dig at indsnævre mulighederne, og mange vil endda give et direkte link til en virksomhed Web site, fax og e-mail-adresse. Gennem job boards sker indsendelse af CV’er næsten udelukkende i form af e-mail-korrespondance. Det giver fordele til jobsøgende og arbejdsgivere. Det sparer tid og penge at sende CV’er via e-mail. Du behøver ikke at købe kuverter og frimærker og gå på posthuset, så vente et par dage indtil virksomheden modtager og gennemgår dit CV. Når arbejdsgivere modtager CV gennem en e-mail, vil de kunne reagere meget hurtigere til dem, som de mener kan have potentiale.

Brug af en hjemmecomputer er den nemmeste måde at administrere din jobsøgning strategier. Men hvis du ikke har en hjemme-PC, du har andre muligheder til rådighed for dig. Mange biblioteker, cafeer (nogle er udelukkende sat med henblik på at levere internetforbindelse), arbejdsformidlinger og kopi Centre har computere findes enten gratis eller en nominel opkræve. Du kan surfe på internettet, udskrive op CV’er for interviews og e-mail dit CV til arbejdsgiverne nemt. Hvis du ikke har en e-mail-konto kan du også oprette en gratis e-mail-konto gennem en række tjenester som Yahoo eller HotMail.
Simone Emmons, menneskelige ressourcer ekspert i 18 år og grundlægger af Hispanic-Jobs.com & asiatiske-Jobs.com (2 niche websted, der har tusindvis af arbejdspladser, der er anført af førende virksomheder) har sammensat en liste over nogle tips til at følge for at opnå succes med din jobsøgning. Her er nogle af hendes vigtigste pejlemærker:
–Følge anvisningerne: altid følge instruktionerne for at ansøge om et job i beskæftigelse bogføring. For eksempel, nogle virksomheder skriver “at anvende venligst e-mail dit CV med lønoversigt til…” Du bør derefter e-mail dit CV og ikke glemme lønoversigt. Når virksomheder instruere dig at gå til et bestemt websted og anvende på denne måde, ikke bare e-mail dit CV i stedet. Være opmærksom på detaljerne i beskæftigelse beskrivelse og følge præcis de trin en arbejdsgiver anmoder om. Der er ofte grunde Hvorfor en virksomhed ønsker specifikke oplysninger, og jobsøgende bør være opmærksomme på disse detaljer. Ellers kan du aldrig gøre det til interviewet. Arbejdsgivere kan føle, at hvis du ikke betaler opmærksomhed til deres simple anmodninger, ikke kan du kunne betale opmærksomhed til detaljer i den position, du er ansat til.
–Genoptage tips: dit CV og følgebrev er de første elementer, der vil nå en arbejdsgiver skrivebord. Derfor ønskede dem bedst afspejler dig som ansøger. Vær forsigtig, når du skriver et CV. Stavemåde fejl, grammatiske fejl og lignende vil hurtigt lægge dit CV i skraldespanden. Før du færdiggør dit CV altid bruge stavekontrol i tekstbehandling software du bruger. Fremhæve de færdigheder, som vil blive anvendt til denne nye position, og fremvise dine styrker. Husk, at en arbejdsgiver vil kun bruge et par minutter på udkig over dit CV, så sørg for at det vil stå fra de andre. Send aldrig dit CV uden et følgebrev. Nogle selskab rekruttere for mange positioner på samme tid så altid nævne holdning du ansøger om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.