Hemmelige Shopper forretning

Hemmelige Shopping er en god del tid forretning for ophold i hjemmet moms, studerende, pensionerede folk, eller bare om nogen, der ønsker at gøre lidt ekstra indkomst. Det er nemt at komme ind i denne forretning, og du kan arbejde de timer, du ønsker.

Hemmelige shoppere kan være på vagt på din lokale købmand, butikker, hoteller, restauranter, videobutikker, teatre, banker, regeringsorganer, selv de lokalt mall!

Måske at henkastet klædt ung kvinde klager om hendes hamburger ordren på den lokale fastfood restaurant er en hemmelighed Shopper tjekker hvordan de håndterer kundeklager. Eller at surly ser teenager vender tilbage en video en dag for sent til videoen butik er en hemmelighed Shopper observere, hvordan medarbejderne håndterer uregerlige gæster.

Du ved aldrig præcis hvor en tildeling vil tage dig! Dette er en sjov og spændende job for de eventyrlystne, som beskæftiger sig med alle typer af mennesker.

Opgaver:

Du vil foregive at være en fast kunde. Du vil observere den udpegede virksomhed, og hvordan de behandler forbrugerne. Derefter vil du kompilere dine resultater i en skriftlig rapport og indsende det til din virksomheder district headquarters via e-mail eller almindelig post. De vil indsende dine resultater til virksomheder forvaltning yderligere vurdering.

Færdigheder:

Være detaljeret orienteret.

Meget opmærksomme.

Kende området godt.

Udstyr:

Ikke særligt udstyr er påkrævet.

Start:

Nul

Løn:

Betalt 15 dollar og op per shopping tur. Det firma du arbejder for refunderer du normalt for rejse omkostninger eller nogen varer, du har købt med dine egne penge.

Potentielle indtægter:

Varierer.

Bemærk: et par stater mener Secret shoppere svarende til Private efterforskere. Derfor, i disse stater de faktisk kræver hemmelige shoppere til at have licens og følge visse regler og forordninger.

Links:

Hemmelige Shopping Business

Ville du overveje at dele dine meninger om forskellige butikker, virksomheder og butikker med en forskning panel eller andre virksomheder med interesse i forbrugerinformation? Hemmelige Shopping kan være den perfekte jobmulighed for dig. Klik her!

Top tyve kunst og håndværk hjem Business Idéer komme ind på denne varme profitabel forretning Klik her!

BB Lee er redaktør af SmallBizBits hjem baseret Business nyhedsbrev. Besøg: til din gratis ebook bonus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.