Disse er de sikreste cykelhjelme af 2021

Nogle mennesker tror, at ejerne er grusom ved at gøre deres kæledyr køre som dette, men de fleste hunde synes at elske det. Jeg havde lært af John Larkin, den industrielle designer, at hvor godt vi tror, en hjelm ventilerer, især når det kommer til ekstremt store og aflange huller, er for det meste psykologisk: “En masse design indsats er gået ind i at udvikle ‘kølekanaler’ og ‘køling tunneler’ for at gøre hjelme ånde bedre,” fortalte han mig. Jeg ville synes, det ville være bedst brugt til casual ryttere, nye ryttere, og folk, der rider på et budget. Kunderne for det meste prale på, hvor behageligt det er, og hvordan stilfuldt det ser ud, men der er også et sundt antal ulykke overlevende, der sværger, at hjelmen beskyttet dem mod en hovedskade og / eller forhindret en anden skade!

Husk også at inkludere knæbeskyttere, albuebeskyttere og en hjelm. Bell Adrenaline er den mest overkommelige på vores liste, og det ser mest som den traditionelle hjelm med den halve kugle form, ventilationskanaler og valg af to farver: sort og grå eller hvid og sort. Det kommer i to farver: sort og hvid, cykelairbag pris (cykelairbag.dk) og det håndhæves med en skeletstruktur til at absorbere stød og overføre energi mere sikkert tilfælde af et nedbrud. Desuden er det også kommer med en baglygte til at anmelde køretøjer bag os. Det kommer som tusinder gik på gaden i Amerika onsdag aften for at kræve en stopper for politiets brutalitet og racisme og til at give udtryk for harme over dommen fra Kentucky myndigheder om afgifter i forbindelse med Taylor’s død. Protester straks brød ud i Taylors hjemstat Louisville onsdag og to betjente blev skudt i byen senere samme aften. Der er fem intensitetsniveauer til rådighed sammen med to flash tilstande for dagslys synlighed.

Korrekt belysning er med til at forbedre synligheden af turen til andre køretøjer på vejen. Børn finder lommecykler spændende og en hel masse sjov, men de er også motoriserede højhastighedsracing køretøjer. Plus, GoTrax er “betydeligt lettere end andre dobbelt-certificerede hjelme.” Hun roser også sin polstrede hagerem og dial-adjust system, der hjælper børn med at finde den perfekte pasform. Disse er, hvad du finder på hjelme med skiven på bagsiden, i modsætning til hjelme med kun elastisk pasform systemer, som en sweatpants linning. Så hvis vores valg ikke appellerer til dig, købe noget, du kan lide i stedet, så længe du vil bære det.

Hvad kunne du lide ved dem? Det kan være et problem, når de køber noget som dette, så sørg for at måle omhyggeligt. Selv hvis du går alene, sidder på en lokal café eller cafe kan ofte føre til en afslappet samtale med nogen. En pick up spil bandminton kan spilles næsten overalt og ikke engang kræver, at du oprette et net. De kan også tilpasses i, at du kan tilføje vinteren kit, men du behøver ikke at gå helt ballistisk med dem; de bare få arbejdet gjort. “Elastic gør ikke en skid, jeg ikke rigtig få pointen med det,” siger Schiffer. Inspirer barnet til at få tilfredsstillelse fra en velholdt cykel.

Stanford Children’s Health rapporterer, at “hvert år omkring 100 børn bliver dræbt, og 254.000 er såret som følge af cykel-relaterede ulykker.” At sikre, at dit barn har en godkendt hjelm på, når de kører på cyklen, selvom det kun er en kort afstand, er en af de bedste måder at beskytte dit barn på. Selv om det kun bruges til og fra arbejde, kan det betyde en enorm forskel i omkostningerne ved pendling. Det er faktisk certificeret sikkert ikke kun for cykling, men for skøjteløb så godt, hvilket gør det til en stor dobbelt stykke udstyr. Ligesom Giro handler det om at skabe denne forbindelse mellem det menneskelige og oplevelsen, med ambitioner og positivitet som et biord.