Camping – vælg den rigtige campingvogn

Hvis du ikke har været vant til at campere før, kan det være besværligt at finde rundt i campinguniverset. Der findes en masse forskellige campingvogne, der alle har forskellige størrelser og indeholder forskellige ting. Desuden findes der også nye campingvogne og brugte campingvogne. Hvad er bedst? Her finder du nogle råd til, hvordan du finder en campingvogn, der passer til dig.

Hvor mange er I?

Det er vigtigt, at I ikke købe en campingvogn, bare fordi den er billig. Sørg for, at I har god nok plads, i forhold til hvor mange I er. Hvis I har børn eller børnebørn, som I regner med, der ofte skal med på camping, skal I også huske, at der skal være sovepladser til dem. Ofte finder i en køjeseng i den ene ende af vognen, så der i det mindste er plads til to børn der. Hvis I alligevel finder en campingvogn, der virker lidt trang, kan I kigge på et lidt større fortelt, så hele familien alligevel kan få lidt plads fra hinanden.

Hvis I mangler penge til en større campingvogn, kan I kigge på kviklanet.dk.

Ny eller brugt?

Det kan være svært at finde ud af, om I ønsker en ny eller brugt vogn. Der er ting, I bør overveje ved begge. Hvis i køber en ny vogn fra en autoriseret forhandler, kan I næsten være sikre på at få en campingvogn, der lever op til jeres krav, og som ikke får nogle problemer inden for det næste stykke tid. Dog skal I også være opmærksomme på, at pengene hurtigt kan løbe op i høje summer, da en ny campingvogn ofte er ret dyr. Desuden skal I også huske på, at I også skal have fat i et fortelt ved siden af – disse er ofte også ret dyre.

En brugt vogn er praktisk, hvis I ønsker et billigere alternativ. Det kan dog være et problem, hvis I ikke får tjekket vognen ordentligt, inden I køber den, da der er sandsynlighed for, at der kan være noget galt med den.

Ønsker I alligevel en ny model, kan I overveje et ferratum lån.