At vælge kvalitet kontor tilbehør

At vælge kvalitet kontormøbler og tilbehør såsom belysning, skriveborde, stole og floor mats, kræver mere end bare en forbigående tanke. Uanset om det drejer sig om hjem kontorer eller Fortune 500-virksomheder, kunne omhyggelig overvejelse i indretning og accessorizing dit kontor gøre en forskel i sundhed og komfort af kroppen samt enkle slid og ælde af office gulvbelægning.

Betydningen af belysning

Belysning har en dybtgående indflydelse på en persons ydeevne på kontoret. Med præcise belysning, kunne det reducere dobbeltsyn, hovedpine og træthed forårsaget af refleksionsevne af lyse objekter såsom trykte papirarbejde eller computer skærme i overskydende belysning. Det menneskelige øje kan tilpasse sig til en bred vifte af belysning niveauer, men kun et enkelt lys niveau ad gangen. Når nogen stirrer på en dim computerskærm i et smukt oplyste rum, er øjnene forvirret over til at tilpasse den til, lys eller dimness.

Fælles belysning foretrækkes i kontorerne er de fleste gange spor belysning eller loftslamper. Hvis du installerer spor belysning, er det foreslået for at undgå højspændings halogen. Denne type belysning er blevet fundet overdrevent strenge for lang tids udsættelse. Skrivebordlamper er en variabel form af subsidiær belysning. En office desk lamp kan tilføje en karismatisk design, såvel som en blændfri atmosfære, der vil hjælpe med at forhindre eyestrain og træt.

At vælge den rigtige skrivebord

Plads er altid en bekymring, når det kommer til at vælge den rigtige skrivebord. Hvis skrivebordet har begrænset plads, kan du have brug for et skrivebord designet til mere end et enkelt formål. Din office-opgaver kan kræve plads for en printer, fax, telefon, hylder, skuffer eller filer. Med manglen på nødvendige plads desktop bliver rodet og finde ting kan blive et vanskeligt forehavende.

Køb den bedste skrivebord til et kontor er en vigtig investering, som kan vare en virksomheds levetid. Tid og overvejelser er nøglen til at vælge skrivebord. Der er en tilsyneladende endeløs sortiment af skriveborde i størrelse og form. Skriveborde er normalt fremstillet i massen mængder og kan nødvendiggøre nogle samlesæt. Checker ind på et lokalt håndværk virksomhed, der kunne bygge skriveborde til ordre kan være noget at se til.

En behagelig stol kan lindre tilbage smerte og dårligt blodomløb

Tilbage støtte og ben omsætning er afgørende for god kropsholdning og wellness mens du arbejder. Sidder ved et skrivebord i lange perioder kan være ekstremt udfordrende, da det gælder overdreven pres for de lavere ryg og øvre lår, som forårsager ben ubehag eller rygsmerter. Holde rygraden i en neutral position er afgørende for at opretholde god kropsholdning og lindre irritation af rygsmerter og dårlig blodcirkulation.

En persons kontorstol skal rumme dem. Hvis en anden person bruger stolen, er det vigtigt for stol til at have tilstrækkelig justerbar der passer til hver bruger. Når du søger efter en kontorstol, kigge efter en “vandfald kant” placeret på forsiden af stole sæde pan. Dette design hjælper med at forhindre mangelfuld omsætning i benene mens du sidder. Prøv at finde en stol med en “tilt håndtag”, som gør det muligt at læne sig tilbage og nemt skifte positioner. Dette vil hjælpe med at lindre pres placeret på bagsiden af lårene. En fremspringende “ryglæn” på din stol vil bidrage til at støtte lumbal mens i en oprejst position.

Minimere omkostninger til vedligeholdelse på gulve

Når det kommer til at beskytte kontoretager afhængigt af gulvbelægning, kan vedligeholdelse involvere voksning, stripping, polering eller udskiftning. Når en person arbejder på deres skrivebord, kan de ikke altid være begrænset til et område. Deres arbejde kan omfatte rullende fra deres skrivebord til et arkivskab, telefon, papirkurven eller et andet skrivebord. Uanset hvilken type af gulv bruges i et kontor, klart, slid og ælde. Tæppe fibre er trukket, linoleum er punkteret og hårdttræ eller flise gulve er beskadiget. De fleste gulve typer er ikke designet til den enorme mængde af pres genereret af rullende kontorstole. De kan ligeledes ikke være hensigtsmæssigt for kørestol tilgængelighed. Udnytte stol måtter kunne begrænse de sikkerhedsspørgsmål hvor et område ikke er ordentligt floored for rullestole og på samme tid, minimere vedligeholdelse nødvendig til ethvert gulv.

At vælge en tiltrængt stol måtte for enhver arbejdsstation starter ved at bestemme, hvilken type gulv måtten vil være der dækker. Stol måtter bruges over tæpper bør være mere ubøjelig og uigennemtrængelige end dem placeret på hårdere underlag. Stol måtter til fliser, linoleum eller hårdt træ overflader skal være struktureret. Dette vil forhindre måtten glider på glatte gulve. De bør også have affasede kanter at aktivere let rullende mellem overflader. Når vi kender typen gulv, vælges den ønskede form og størrelse. For eksempel: hvor meget gulvplads bruges mens du arbejder på dit skrivebord og omegn? Stol måtter bør omfatte mere end den umiddelbare område foran et skrivebord. Ellers kan de områder, der ikke er beskyttet mod stolen hjul kræver vedligeholdelse, der kunne have været undgået.

Køb kontormøbler og tilbehør er ikke helt så entydigt som du måske har tænkt. Der er mange faktorer involveret i at vælge nøjagtig belysning, en komfortabel stol, rummelige skrivebord og relevante formanden måtter. Forudset ved foranstaltning af tid arbejder på kontoret hver dag, kan at ignorere disse faktorer resultere i anstrengte øjne, dårlig kropsholdning, skrivebord rodet og undgåelige skader og vedligeholdelse. Hovedidéen er at optimere produktiviteten uden at bidrage til fysiske spændinger. Holde det i tankerne næste gang du accessorize dine kontorlokaler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.